Om os

Kontakten er en forening, der er sat i verden for at skabe kontakter og relationer mellem flygtninge i Billund kommune og danskere. Hensigten er at hjælpe de nye indbyggere i lokalsamfundet med integration, kendskab til det danske samfund og dansk kultur samt uddannelse, jobsøgning og håndtering af de mange dokumenter og blanketter, flygtningene kommer i berøring med.
Samtidig får danskere en større og mere nuanceret viden om de samfund og den kultur, som tilflytterne har med sig. Vi samarbejder gerne med andre organisationer, der kan bidrage til, at vi opfylder vores formål bedst muligt.

Bestyrelsen

Mogens Hargaard
Adresse: Lindevej 10, 7200 Grindsted
E-mail: mogens.hargaard@altiboxmail.dk
Telefon nr.: 51 26 48 53
Om mig: Jeg er født i 1953 og fik i 1979 job på Grindsted Handelsskole. Først som underviser og siden om uddannelseschef. Nu er jeg pensionist. Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med unge mennesker.

Hans Jørgen Skriver
Adresse: Grindsted
E-mail: skriverhansjorgen@gmail.com
Telefon nr.: 91990734
Om mig: Jeg er født i 1962 og har arbejdet med uddannelser, undervisning og unge mennesker i 35 år – de sidste 8 år som uddannelseschef på Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Nu er jeg “deltidspensionist” og nyder ikke mindst at have tid til at hjælpe i Kontakten som lektiehjælper.

Bjarke Friis
Telefonnr.:54346870 
E-mail: bff@km.dk
Om mig: 

Preben Sørensen
Adresse: Søndervold 260, 7200 Grindsted
E-mail: soerensen.pso@gmail.com
Telefon nr.: 40 60 36 19
Om mig: Jeg er pensionist og har siden 2015 arbejdet som frivillig i Kontakten, hvor mit primære fokus har været at hjælpe vores brugere med at lave CV og jobansøgninger

Sasi Selvrajah
Adresse: Grindsted
E-mail: sasi.selvrajah@gmail.com
Telefon nr.: 28 76 84 82
Om mig: Jeg har erfaring med flygtninge og integration via det, at jeg har arbejdet frivilligt for foreninger og har været Integrationsformand i Billund kommune.

Jeyarajah Rasiah (Ratch)
Adresse: Bor i Grindsted
E-mail: j.rasiah@mail.dk
Telefon nr.: 24 42 72 68

Helle Lundberg
Adresse: Glentevej 26, 7200 Grindsted
E-mail: helle.meyer.lundberg@gmail.com
Telefon nr.: 20 95 71 91
Om mig: Jeg er pensioneret kommunikationsrådgiver. Jeg har været mentor/kontaktperson for indvandrere og flygtninge fra både Mellemøsten og Rusland. I Kontakten er jeg medansvarlig for vores kommunikation og passer dermed også vores Facebook-side.