Nyhedsbreve

KONTAKTEN - BILLUND KOMMUNE

... en del af Dansk Flygtningehjælp

Nyhedsbreve

 

På denne side vil man kunne læse det seneste nyhedsbrev og i visse tilfælde nogle endnu mere aktuelle beskeder.

Der udkommer nyhedsbreve ca. 5 gange om året.

Hvis du gerne vil modtage nyhedsbreve fra Kontakten på mail, bedes du oplyse dette til formand og webmaster Egil Hvid-Olsen på eho@km.dk.

 

 

Nyhedsbrev fra Kontakten, juni 2020

 

Coronalukning

Bestyrelsesmedlemmerne var lige blevet valgt på generalforsamlingen i februar og havde holdt deres første møde, da Covid 19 lukkede landet og dermed også Kontakten. I skrivende stund er pandemien på retur i Danmark, men den kan blusse op igen, og derfor skal vi stadig passe på både brugere og frivillige. En stor del af de sidstnævnte tilhører risikogruppen alene pga. deres alder. Derfor har bestyrelsen ikke mod på at genåbne Kontakten foreløbig. Vi undersøger, om vi kan gøre noget ekstra for at sikre både brugere og frivillige mod coronasmitten. Indtil da ser vi os nødsaget til at fastholde lukningen af Kontakten, og vi satser tidligst på at genåbne lige efter sommerferien.

Arne Majlund har under hele nedlukningsperioden ydet telefonisk lektiehjælp, og den seneste måneds tid har han også tilbud lektiehjælp over Skype. Tilbuddet fortsætter hen over sommeren.

 

Reklame

Da vi sagtens kan bruge nogle flere frivillige lektiehjælpere (når Kontakten genåbner), bringer Helle Lundberg et interview med en af Kontaktens frivillige. Det vil kunne læses på facebooksiden.

Kender du, der læser dette nyhedsbrev, en eller flere, der kunne tænke sig at hjælpe børn og unge flygtninge/indvandrere med lektiehjælp, må du meget gerne bede vedkommende om at kontakte mig (eho@km.dk).

 

Venlig hilsen Kontaktens bestyrelsesformand Egil Hvid-Olsen.