Nyhedsbreve

KONTAKTEN - BILLUND KOMMUNE

... en del af Dansk Flygtningehjælp

Nyhedsbreve

 

På denne side vil man kunne læse det seneste nyhedsbrev og i visse tilfælde nogle endnu mere aktuelle beskeder.

Næste nyhedsbrev forventes at blive offentliggjort i december 2019. Der udkommer nyhedsbreve ca. 5 gange om året.

Hvis du gerne vil modtage nyhedsbreve fra Kontakten på mail, bedes du oplyse dette til formand og webmaster Egil Hvid-Olsen på eho@km.dk.

 

 

Nyhedsbrev fra Kontakten, december 2019Julefest
I skrivende stund arbejder aktivitetsudvalget og en række andre frivillige på højtryk for at gøre alt klart til julefesten, der afholdes på Mødestedet søndag d. 8. december kl. 14.00. I år kommer Birgitte Antonius og John Skou og spiller op til sang og dans, og der vil også foregå en masse mere for både børn og voksne. Vi regner med små 100 deltagere.
Aktivitetsudvalget arbejder på en nytårskur for Kontaktens frivillige som tak for alle de timer og kræfter, de lægger på stedet.


Leg- og læringsklub
Kontakten har været så heldig at blive tilbudt et samarbejde med Billund Kommune og Camelia Lavinia, der oprindeligt stammer fra Rumænien. Camelia taler fint dansk og vil hver mandag og torsdag kl. 15-17 lave kreative aktiviteter med børn mellem 5 og 8 år. Tilbuddet retter sig mest til børn af flygtninge og indvandrere, men der kan også blive plads til nogle enkelte andre. Så bare send ungerne afsted!
For at være med til at opbygge en bedre sprogforståelse hos børnene, vil Camelia ind imellem læse en billedbog højt.


Administration
Den daglige leder og bestyrelsen har arbejdet på at få overblik over de dele af Kontaktens administrative opgaver, som Anders Larsen varetog næsten helt indtil sin død i september. Vi er ved at være ved vejs ende. Tilbage mangler en tiltrængt oprydning i de gamle arkiver. Det har vi også kastet os over, men med lidt mindre hastværk.


Flytning
Vi har længe vidst, at Kontakten skal flytte til andre lokale, men hvornår er endnu ikke bestemt, da de nye lokaler først skal være ledige.


Generalforsamling
Datoen for generalforsamling 2020 er fastlagt til tirsdag d. 3. marts kl. 19.00. Nogle bestyrelsesmedlemmer stopper, så vi er på jagt efter nogle nye. En enkelt kandidat har allerede nu sagt ja til at lade sig opstille.


Venlig hilsen Kontaktens bestyrelsesformand Egil Hvid-Olsen.