Nyhedsbreve

KONTAKTEN - BILLUND KOMMUNE

... en del af Dansk Flygtningehjælp

Nyhedsbreve

 

På denne side vil man kunne læse det seneste nyhedsbrev og i visse tilfælde nogle endnu mere aktuelle beskeder.

Der udkommer nyhedsbreve ca. 5 gange om året.

Hvis du gerne vil modtage nyhedsbreve fra Kontakten på mail, bedes du oplyse dette til formand og webmaster Egil Hvid-Olsen på eho@km.dk.

 

 

Nyhedsbrev fra Kontakten, oktober 2020

 

Genåbning på Østerbrogade 2

Covid-19 sætter stadig sit præg på hverdagen – også i Kontakten.

I et par måneder har Kontakten lånt lokaler i Frivilligcenter Billund, fordi der ikke kan rummes særlig mange mennesker i huset på Østerbrogade 2. Imidlertid har det vist sig, at kun få brugere har været trygge ved de alternative lokaler. Der er maksimalt mødt seks brugere op. Samtidig har de frivillige savnet de vante lokaler. Derfor har bestyrelsen besluttet, at vi prøver med en genåbning på Østerbrogade 2 hver tirsdag og onsdag. Bestyrelsens sekretær, Katri Søgaard, har udarbejdet retningslinjer, der sikrer bedst muligt mod smittespredning, og vi har besluttet os for at lønne en rengøringshjælp, som gør rent hver tirsdag og onsdag, når de sidste brugere og frivillige er gået hjem.

 

Aflysninger

Grundet Covid-19 har bestyrelsen ikke mod på at gennemføre de sociale arrangementer, vi havde i støbeskeen. Det betyder blandt andet, at Folkefest for integration III, der skulle være afholdt i år, må udskydes i hvert fald et år. Til gengæld satser vi på, at nytårskuren for de frivillige kan gennemføres.

 

Hygge med håndarbejde

Tove Skielboe fra Urup har tilbudt at stå i spidsen for en eller to ugentlige samlinger, hvor alle interesserede kan komme og nørkle med et håndarbejde i Kontaktens lokaler. I skrivende stund er de nærmere detaljer ikke aftalt, men bestyrelsens bakker op om ideen.

 

Venlig hilsen Kontaktens bestyrelsesformand Egil Hvid-Olsen.