Nyhedsbreve

KONTAKTEN - BILLUND KOMMUNE

... en del af Dansk Flygtningehjælp

Nyhedsbreve

 

På denne side vil man kunne læse det seneste nyhedsbrev og i visse tilfælde nogle endnu mere aktuelle beskeder.

Der udkommer nyhedsbreve ca. 5 gange om året.

Hvis du gerne vil modtage nyhedsbreve fra Kontakten på mail, bedes du oplyse dette til formand og webmaster Egil Hvid-Olsen på eho@km.dk.

 

 

Nyhedsbrev fra Kontakten, august 2020

 

Selvan Rasiah

I slutningen af juni døde Selvan Rasiah efter ganske kort tids sygdom. Selvan kom til Danmark som en ganske ung mand og har i mange år været aktiv i Kontakten, blandt andet som medlem af bestyrelsen og dennes aktivitetsudvalg. Tankerne går til Selvans familie.

 

Delvis åbning trods COVID-19

Selvom der i skrivende stund dukker flere tilfælde af coronasmitte op rundt omkring i landet, satser bestyrelsen på at holde åbent én dag om ugen fra begyndelsen af august. Det har dog været nødvendigt at finde et større lokale og at udforme sikkerhedsregler, da både frivillige og brugere skal sikres mest muligt mod evt. smitte. Vi har fået lov at låne kantinen i Frivilligcenter Billund, Vestermarksvej 10 i Grindsted. Der må være 16 personer i rummet ad gangen, hvilket betyder, at der muligvis kan opstå ventetid. Dette vil blive tacklet på bedst mulig måde.

Første gang, der tilbydes lektiehjælp på Vestermarksvej 10 er onsdag d. 26. august kl. 15-18. Derefter går der 14 dage til d. 9. september, hvorefter der er åbent hver onsdag.

Frivillige og brugere vil blive grundigt orienteret om brug af visir og evt. mundbind, om rengøring og andre nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

 

Online lektiehjælp

Arne Majlund stiller stadig gerne op til lektiehjælp over Skype. Han skal dog først kontaktes telefonisk.

 

Begrænset aktivitet

Grundet COVID-19 er det begrænset, hvor mange aktiviteter, der kan gennemføres, men bestyrelsen bruger ventetiden på at mødes med forskellige samarbejdspartnere til en drøftelse af, hvad man kan bruge hinanden til.

En undtagelse fra reglen er Kvindegruppen, der er meget aktiv og som både har været i Tambourgs Have og på Fanø.

 

Sociale medier

Helle Lundberg er som 1. suppleant trådt ind i bestyrelsen efter Selvan Rasiahs død. Helle er blevet medlem af aktivitetsudvalget og deler fremover opgaven som kommunikationsansvarlig med formanden. Helle har dog allerede været meget aktiv på Kontaktens Facebookside, siden hun blev valgt som suppleant i marts måned. Ligeledes har Helle sørget for, at Jydske Vestkysten har skrevet et indlæg om Kontakten, som i skrivende stund endnu ikke er blevet offentliggjort.

 

Venlig hilsen Kontaktens bestyrelsesformand Egil Hvid-Olsen.