Nyhedsbreve

KONTAKTEN - BILLUND KOMMUNE

... en del af Dansk Flygtningehjælp

Nyhedsbreve

 

På denne side vil man kunne læse det seneste nyhedsbrev og i visse tilfælde nogle endnu mere aktuelle beskeder.

Næste nyhedsbrev forventes at blive offentliggjort i december 2019. Der udkommer nyhedsbreve ca. 5 gange om året.

Hvis du gerne vil modtage nyhedsbreve fra Kontakten på mail, bedes du oplyse dette til formand og webmaster Egil Hvid-Olsen på eho@km.dk.

 

 

Nyhedsbrev fra Kontakten, februar 2020

 

Generalforsamling

Årets generalforsamling nærmer sig. Den finder sted tirsdag d. 3. marts kl. 19.30 i Kontakten.

En række bestyrelsesmedlemmer har valgt at stoppe, men faktisk har endnu flere tilbudt at træde ind, så allerede nu kan vi konstatere, at der bliver kampvalg. Det er en luksus, de færreste bestyrelser af den størrelse, kan prale af.

Jeg vil gerne takke de afgående bestyrelsesmedlemmer for deres indsats i en til tider lidt hektisk periode.

 

Leg- og læringsklub

Camelia Lavinia er hovedkvinden bag Kontaktens Leg- og læringsklub. De tre måneder, hvor Camelia skulle være praktikant hos os, er gået lynhurtigt. Det var ikke hver gang, at der mødte børn op og deltog i klubaktiviteterne, men så satte Camelia sig bare ind i den store stue og hjalp med lektiehjælp og andre behov. Bestyrelsen ønsker Camelia alt muligt godt fremover. Leg- og læringsklubben lukkes ned, men måske prøver vi at puste liv i den på et senere tidspunkt, for vi synes stadig, at ideen er god.

 

Administration

Arne, vores daglige leder, fortæller, at han får stadig flere henvendelser, der kræver en ekstra indsats fra hans side. Bestyrelsen er glad for, at han påtager sig disse opgaver, for når det kommer til stykket, er det ham, der er bedst klædt på til det i kraft af hans mangeårige erfaring.

 

Aktiviteter ud af huset

Fastelavnsfesten blev aflyst grundet for få tilmeldte, men aktivitetsudvalget arbejder med flere andre tilbud.

Den 2. april deltager Kontakten i Musikskolens Verdensmusikarrangement.

Der arbejdes også på en udflugt til Pompeji-udstillingen på Moesgaard Museum i Aarhus.

 

Fremtiden

Vi ved stadig ikke, hvornår den varslede flytning skal finde sted, men den nye bestyrelse kommer ikke til at kede sig, selvom flytningen trækker ud.

I kraft af en donation fra K.G. Hansens Fond i 2019 og 2020 er Kontakten i den heldige situation, at der er råd til nye tiltag. At iværksætte disse bliver den nye bestyrelses opgave. Den afgående bestyrelse har allerede afsøgt nogle muligheder, så den nye bestyrelse ikke skal begynde på helt bar bund.

 

Venlig hilsen Kontaktens bestyrelsesformand Egil Hvid-Olsen.